Nyheter

NYHETER

hilde

Vi har flyttet til nye lokaler

Oslo Malermesterlaug og Malermestrenes Opplæringskontor har flyttet til nye lokaler på Majorstuen. Nå holder vi til i Næringslivets hus, og vår nye postadresse er Postboks 5492 Majorstuen, 0305 Oslo og besøksadressen er  Middelthunsgate 27.

Norsk gull i nordisk mesterskap for malere

Ewelina Sekiw deltok for Norge i Nordisk Mesterskap for malere i helgen som ble avviklet i Helsinki. Gullet ble denne gangen delt mellom Norge, Sverige og Danmark da alle 3 landene hadde lik poengsum. En fantastisk flott innsats og vi gratulerer.

Fargecup 2019

Fargecupen i fotball 2019 holdes i Lillestrøm 31. august - 1. september og det er Malermester Buer som er arrangør. Måtte det beste laget vinne

Samferdselsdepartementet kaller inn til møte om togforsinkelser
22.8.2019

Signalfeil på Østfoldbanen gir store forsinkelser, og Bane Nor vet ikke når feilen kan bli rettet. Nå kaller Samferdselsdepartementet inn til møte.

Elvestuen avviser at regjeringen har bompenger på hjernen
22.8.2019

Venstre-nestleder og klima- og miljøminister Ola Elvestuen sier at regjeringen ikke har bompenger, men klima på hjernen.

Samferdselsministeren vil øke fartsgrensene på flere veier
22.8.2019

Fartsgrensene på flere strekninger i hele landet bør økes, mener samferdselsministeren. Forslag til nye fartsgrenser sendes torsdag på høring.

Equinor nærmere verdens største flytende havvindpark
22.8.2019

Staten gir flere hundre millioner kroner til Hywind Tampen, Equinors prosjekt med elleve flytende havvindmøller midt i Nordsjøen, ifølge Teknisk Ukeblad.

Statsministerens kontor tause om mulige nye bommøter
22.8.2019

Bompengestriden i regjeringen er fremdeles et faktum. Det er uklart om regjeringspartiene vil ha nye møter torsdag i forsøk på å løse floken.

1st Color:
2nd Color:
3rd Color:
4th Color:
5th Color:
6th Color:
Skin Width: BoxedStretched
Background Pattern:
Megamenu Columns:
Search Option: CloseOpen
Administrator Only!
"Get CSS" is disabled on demo site.