Nyheter

NYHETER

Vi har flyttet til nye lokaler

Oslo Malermesterlaug og Malermestrenes Opplæringskontor har flyttet til nye lokaler på Majorstuen. Nå holder vi til i Næringslivets hus, og vår nye postadresse er Postboks 5492 Majorstuen, 0305 Oslo og besøksadressen er  Middelthunsgate 27.

Norsk gull i nordisk mesterskap for malere

Ewelina Sekiw deltok for Norge i Nordisk Mesterskap for malere i helgen som ble avviklet i Helsinki. Gullet ble denne gangen delt mellom Norge, Sverige og Danmark da alle 3 landene hadde lik poengsum. En fantastisk flott innsats og vi gratulerer.

Fargecup 2019

Fargecupen i fotball 2019 holdes i Lillestrøm 31. august - 1. september og det er Malermester Buer som er arrangør. Måtte det beste laget vinne

Neste svenneprøve starter 6. mai

2 stykker skal avlegge svenneprøve på Stovner videregående skole, maleravdelingen og vi ønsker alle lykke til!Tre malere har bestått svenneprøven

Vi gratulerer malerne som bestod svenneprøven 12. mars 2019!!!Sikkerhetsrådgiver om hacking av heisekraner: - Det er en mulighet her
24.5.2019

Bygg- og anleggsbransjen, i likhet med resten av det norske næringslivet, er et mulig mål for datakriminalitet. Men bygg og anlegg ligger etter når det kommer til å sikre seg.

- Så enkelt å hacke en heisekran at en tenåring kan gjøre det
24.5.2019

Med utstyr til under en 1.000-lapp kan en person uten særlig hacker-erfaring ta kontroll på en heisekran fra utenfor byggeplassen. Datasikkerhetseksperter tror hverken byggenæringen eller maskinleverandørene er klare til å møte dagens digitale trusler.

Norske anleggsgartnere henter inspirasjon fra Chelsea Flower Show
24.5.2019

Denne uken har Chelsea Flower Show gått av stabelen i London. Det kjente hage- og blomsterutstillingen inspirerer også norske anleggsgartnere og hagefolk. Her kan du se noen høydepunkter fra årets hageshow.

Elektrisk Nasta-graver på utstilling i Oslo
24.5.2019

Nastas elektriske 17,5 tonn tunge graver var en av de miljøvennlige nyvinningene som ble vist frem på Youngstorget i Oslo under denne ukens internasjonale Urban Future-konferanse.

Gartneriet på Bygdøy kongsgård åpner sine dører
24.5.2019

Tirsdag 28. mai åpner gartneriområdet på Bygdøy i Oslo for publikum. Der er det både frukthager, veksthus og honningproduksjon.

1st Color:
2nd Color:
3rd Color:
4th Color:
5th Color:
6th Color:
Skin Width: BoxedStretched
Background Pattern:
Megamenu Columns:
Search Option: CloseOpen
Administrator Only!
"Get CSS" is disabled on demo site.